Arrangementer

Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer

Hos BioVita holder vi løbende relevante og spændende arrangementer for dig som forhandler. Ønsker du at vide mere om et arrangement, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail på info@biovita.dk

Herunder kan du se en oversigt over kommende arrangementer og kontakte os for tilmelding, hvis noget falder i din smag. Du er også velkommen til at henvende dig, hvis du har en god idé til et nyt arrangement eller et tema, du ønsker fokus på. Efter aftale kommer vi gerne ud til dig og afholder events for dit personale.

Webinarrække i BIOREGULATION

webinarheadernewewst.png

 

BioVita tilbyder helt ny 25 timers webinarrække i BIOREGULATION

 • 10 moduler for bedre behandlingsresultater, optimering og restitution

Vi har premiere på 10 nye og spændende moduler i Bioregulation. Baseret på nyeste viden, studier og teorier. De kan følges enkeltvis eller samlet.

 

 1. Moderne homøopati. 13. september 2023. Teori, terapi og klinisk grundlag. Vi er kommet meget langt siden Hahnemann kom med tesen: ”Similia Similibus Currentur – Lignende helbreder lignende, for over 200 år siden. I den Bioregulatoriske homøopati arbejder vi i dag med reel nanoterapi, epigenetik og moderne systembaseret terapi.
 2. Immunforsvaret. 11. oktober 2023. Den bedste indikator for velvære og faktisk vores 6. sans. Hvad er forskellen på et godt og et dårligt immunforsvar, og hvordan viser det sig?
 3. Inflammation. 8. november 2023. Hovedårsagen til langt de fleste sygdomme i dag, men samtidig også en indikator for at kroppen heler og fungerer. Lær at arbejde med og imod inflammation for bedre terapeutiske resultater.
 4. Syre/base/nyrer. 13. december 2023. Den følsomme balance. Vi gennemgår alt biokemisk og valid klinisk dokumentation, da denne balance faktisk kan forlænge vores liv, hvis vi passer på den.
 5. Stress og nervøse søvnproblemer. 17. januar 2024. Hvordan overlever vi en stresset hverdag?
 6. Bevægeapparatet og sportsskader. 7. februar 2024. Knogler, muskler, sener og bindevæv. Heri ligger langt den største årsag til smerter i denne del af verden.
 7. Kolesterol. 13. marts 2024. Fup eller fakta. Hvad er kolesterol? Er der overhovedet noget godt eller dårligt kolesterol, og hvorfor kan det være en risiko for hjerte- karsygdomme?
 8. Fordøjelsen. 10. april 2024. Få en bedre mavefornemmelse. Optagelse af vores kost er i dag helt essentielt i forhold til alle livsprocesser. Giver maden ikke energi pga. belastet mavesæk, tarm, lever eller bugspytkirtel, kan vi ikke love klienterne sundhed.
 9. Hormoner og endokrine lidelser. 15. maj 2024. De meget små stoffer med den store virkning. Vi ser på de forskellige hormonelle feedbacksystemer, og gennemgår de vigtigste af de over 100 hormoner vi har. Derudover beskrivende reguleringsterapi for en række hormonelle ubalancer.
 10. Hjerte/kredsløb. 12. juni 2024. I regn og slud skal blodet ud. Hjertet slår over 100.000 gange i døgnet. Lær om hjertet og blodbanernes vigtige funktion. Hvilke problemer kan der opstå og mulige behandlingsforslag
 11.  

Webinarerne er struktureret således, at vi starter med en fysiologiske gennemgang af anatomien så alle er med. Derefter vil der blive henvist til sygdomme og relevante bioregulatoriske behandlingsforslag. Der er spørgetid til sidst eller kommentér blot løbende på chatten.

Hvert webinar starter kl. 18.30 og varer ca. 2,5 timer med en lille pause. De vil blive optaget, så de kan følges senere hvis man er forhindret på dagen.

 

Ved fuldførelse af alle 10 moduler, modtager I et kursusbevis der svarer til 25 RAB points.

 

Pris pr modul: Kr. 300,00 og alle 10 koster kr. 2.500,00.

Bindende tilmelding: Info@biovita.dk

 

Download pdf med oversigten her

Løbende

Foredrag

Løbende

Vi holder altid gerne foredrag for dit personale, hvis du har et område, der skal fokus på. Kontakt os for videre aftale.